Til 4 personer
50 ml extra virgin
1 rødløk hakket
600 g søtpotet, skrelt og i 2 cm terninger
440 g arborio ris
1,25 liter varm grønnsakskraft
75 g revet parmesan
3 ssk finstrimlet salvie
litt parmesen til garnering
varm 3 ssp olje i en dyp panne og stek løken i middels varme i 2-3
minutter til den er myk. tilsett søtpotet og ris og rlr til alt er
trukket i oljen.
Tilsett 125 ml av den varme kraften mens du rører konstant til væsken
er absorbert. Fortsett med dette til all væsken er absorbert. Ca 20-25
minutter. Søtpoteten skal være ferdigkokt og risen mør og litt
creamy.
tilsett parmesan og 2 ssp med salvie og godt med salt og pepper. Dryss
over resten av oljen og salvie. Garner med parmesan.
Rye Crepes
-
This recipe can deliver rustic rye flour crepes for days. Fill them with
sweet or savory fillings for any meal of the day.
Continue reading Rye Crepes on...
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar