Deilig omelett laget i ovnen. Egentlig er det jo bare å slenge oppi det man måtte ønske så lenge man har en basis oppskrift. Denne lager jeg masse, spesielt på sommeren. Den er nesten bedre kanld synes jeg med en god salat og ferskt brød.
Du trenger ca 800g urenset gresskar til denne oppskriften. Eller 640g renset i terninger
1 stor potet i terninger
125g babyspinat grovhakket
200g fetta, smuldret
90g raspet cheddar eller annen fast hvit ost
8 egg, lett vispet
1 liten rødløk i skiver
Forvarm ovnen til 250 grader. Kle en ildfast form med bakepapir. (ca. 23 cm)
Kok gresskar og potet møre hver for seg.
I en stor bolle bland gresskar, potet, ost, egg og spinat deretter hell blandingen over i formen. Fordel løkringene på toppen.
Stekes i 25 minuttet til alt egget har stivnet.
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
for én dag siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar