Deilig omelett laget i ovnen. Egentlig er det jo bare å slenge oppi det man måtte ønske så lenge man har en basis oppskrift. Denne lager jeg masse, spesielt på sommeren. Den er nesten bedre kanld synes jeg med en god salat og ferskt brød.
Du trenger ca 800g urenset gresskar til denne oppskriften. Eller 640g renset i terninger
1 stor potet i terninger
125g babyspinat grovhakket
200g fetta, smuldret
90g raspet cheddar eller annen fast hvit ost
8 egg, lett vispet
1 liten rødløk i skiver
Forvarm ovnen til 250 grader. Kle en ildfast form med bakepapir. (ca. 23 cm)
Kok gresskar og potet møre hver for seg.
I en stor bolle bland gresskar, potet, ost, egg og spinat deretter hell blandingen over i formen. Fordel løkringene på toppen.
Stekes i 25 minuttet til alt egget har stivnet.
Green Curry Dumplings
-
Simple green curry dumplings made with caramelized leeks, green curry
paste, and cooked mung beans. Everything is thinned with coconut milk and
then mash...
for 5 uker siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar