Ingredienser:
1 zucchini
brødsmuler
parmesanost
4-5 aroma eller champignonsopp i skiver
ca. 2 teskjeer tørket persille
2 fedd hvitløk
1 egg
salt og pepper
olivenolje
Kutt zucchinien i to på langs og ta ut frøene med en teskje. Hakk zucchini innmaten. Stek soppen i litt olivenolje, ha i zucchini innmaten og hvitløken på slutten av steketiden og la det steke et par min. Ha blandingen i en bolle og tilsett parmesanost, egg,brødsmuler salt og pepper. sett tilside. Kok zuchhini "skjellene" i saltet vann i 5-10 min til de er litt møre, men ikke myke. Ha de i en ildfastform og fyll de med soppblandingen. Strø litt ost på toppen og stek de ca.15-20 min i ovnen på 180 grader til osten har smeltet og de er litt brune på toppen
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
for 4 dager siden
1 kommentar:
Tips:
For glutenfri versjon: Bruk sojaflak i stedet for brødsmuler (veldig godt og næringsrikt) evt. glutenfrie brødsmuler.
For vegan: dropp egg og ost i blandingen. Ha i stedet i litt soyasaus eller tamarisaus.
:)
Legg inn en kommentar