mandag 16. juli 2007

Creamy fettuccine med feta og soltørket tomat

Denne er kjempe god. Egentlig er det jo bare å slenge oppi det du måtte ønske som du synes passer, men dette er det jeg har kommet frem til.

Ca 3 pers

250 g fettuccine, jeg bruker 50-50 grønn spinat past og den vanlige
1 brokkoli
1 god neve soltørket tomat
2-3 fedd hvitlløk
1 pakke feta, ca. 180 g
1/2 putt matfløte

evt kylling for de som ønsker det

Mens pastaen koker, steker du hvitløken i litt olje og tilsetter brokkolien i bite-size buketter til den blir mør.
Ta av pastaen rett før den er ferdigkokt. Hell av vannet og tilsett brokkolien og fløten, tomat og feta. Rør rundt til alt har blitt varmt og fetaen begynner å smelte litt. Server med nykvernet pepper.

1 kommentar:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.