Dette er en klassiker hjemme hos oss :)
Ingredienser (til 2 pers.):
Olivenolje
smør eller margarin
1 løk i skiver
1 zucchini (gul eller grønn) i tynne skiver
fersk eller tørket timian
litt buljongpulver
pinjekjerner
salt og pepper
200-300 gram pasta (jeg lager 300 g hvis vi er veldig sultne og ikke skal spise noe annet og 250 g når vi skal ha en salat også)
Stek løk og zucchini i olivenolje og smør og salt. Etter det har kokt noen minutter kan du drysse over timian og buljongpulver og sette på lokk. La det koke til zucchininen er mør. Smak til med salt og pepper. Sett til side. Kok opp pasta og stek pinjekjerner i en tørr panne til de er gylne. Når pastaen er kokt blander du inn pinjekjernene i sausen og serverer med en litt fersk timian til pynt hvis du har. Server helst med parmesan ost (eller pecorino) og ferskkvernet svart pepper.
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
for 4 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar