Ingredienser (2 pers):
olivenolje
1 pakke fast tofu (500g)
1 løk i skiver
1 fedd hvitløk presset
salt
1 ts sukker
hvitvin (ca. 1 1/2 kopp)
saften av en halv sitron
Stek løken i litt olje og ha i litt hvitvin på slutten. La vinen koke bort. Sett den til side. Skjær tofuen i åtte skiver og tørk dem av med kjøkkenpapir. Stek skivene i olivenolje på middels/sterk varme ca. seks min. på hver side til de er gyllenbrune (ha i salt mens de steker). Ha i hvitvin, sitronsaft, sukker og den stekte løken. La væsken koke seg passe tykk mens du snur litt på tofubitene. Server gjerne med potetsalat, ovnbakt zucchini og eller en god salat
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
for én uke siden
1 kommentar:
Denne oppskriften kan også lages med rødvin i stedet for hvitvin. Dersom du ikke har vin i huset, kan du evt. bruke vinedikk :)
Legg inn en kommentar