Da jeg var liten lagde min mor ofte en rett hun kalte "Chicken, peas and potatoes. Dette er min vegetarversjon av den retten.
Ingredienser (til to personer):
Olivenolje
ca. 4 mellomstore kokte nypoteter i terninger
500g (1 pakke) fast tofu
litt hvitvin
1 1/2 tomater på boks
frosne erter
3 fedd fersk hvitløk presset
1 liten løk i skiver
ca.2 teskjeer tørket persille
ca.2 teskjeer tørket basilikum
sukker
salt
pepper
Lag først en tomatsaus. Stek løken i olivenolje til den er myk. Tilsett 2 hvitløk og la den frese litt. Ha i tomater på boks og urtene. Smak til med sukker salt og pepper. Så kutter du tofuen i små trekanter (jeg pleier først og skjære tofuen i åtte skiver og så dele disse i fire trekanter). Stek tofuen i olivenolje på middels varme til de er gyllenbrune på hver side. Hell litt hvitvin og hvitløk over og la vinen mesteparten av vinen koke bort. Ha tofu, poteter, saus og erter i en illfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek det i ovnen i 15-20 min på 225 grader. Ta av folien de siste fem min.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
for én uke siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar