Ingredienser:
1 zucchini
brødsmuler
parmesanost
4-5 aroma eller champignonsopp i skiver
ca. 2 teskjeer tørket persille
2 fedd hvitløk
1 egg
salt og pepper
olivenolje
Kutt zucchinien i to på langs og ta ut frøene med en teskje. Hakk zucchini innmaten. Stek soppen i litt olivenolje, ha i zucchini innmaten og hvitløken på slutten av steketiden og la det steke et par min. Ha blandingen i en bolle og tilsett parmesanost, egg,brødsmuler salt og pepper. sett tilside. Kok zuchhini "skjellene" i saltet vann i 5-10 min til de er litt møre, men ikke myke. Ha de i en ildfastform og fyll de med soppblandingen. Strø litt ost på toppen og stek de ca.15-20 min i ovnen på 180 grader til osten har smeltet og de er litt brune på toppen
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
for 2 uker siden
1 kommentar:
Tips:
For glutenfri versjon: Bruk sojaflak i stedet for brødsmuler (veldig godt og næringsrikt) evt. glutenfrie brødsmuler.
For vegan: dropp egg og ost i blandingen. Ha i stedet i litt soyasaus eller tamarisaus.
:)
Legg inn en kommentar