Ingredienser (2 pers):
olivenolje
1 pakke fast tofu (500g)
1 løk i skiver
1 fedd hvitløk presset
salt
1 ts sukker
hvitvin (ca. 1 1/2 kopp)
saften av en halv sitron
Stek løken i litt olje og ha i litt hvitvin på slutten. La vinen koke bort. Sett den til side. Skjær tofuen i åtte skiver og tørk dem av med kjøkkenpapir. Stek skivene i olivenolje på middels/sterk varme ca. seks min. på hver side til de er gyllenbrune (ha i salt mens de steker). Ha i hvitvin, sitronsaft, sukker og den stekte løken. La væsken koke seg passe tykk mens du snur litt på tofubitene. Server gjerne med potetsalat, ovnbakt zucchini og eller en god salat
Oatmeal Crackers
-
Snappy, substantial, homemade oatmeal crackers - made with rolled oats and
rye flour.
Continue reading Oatmeal Crackers on 101 Cookbooks
for 3 uker siden
1 kommentar:
Denne oppskriften kan også lages med rødvin i stedet for hvitvin. Dersom du ikke har vin i huset, kan du evt. bruke vinedikk :)
Legg inn en kommentar