Dette er en superenkel og god pastarett til de dagene det går litt fort i svingene....
Ingredienser (til 2-3 personer):
400 gram pasta (du kan bruke ravioli hvis det skal være en litt mer "fancy" rett, ellers passer det bra med farfalle, fusilli eller penne)
Smør/margarin og olivenolje
ca.10 ferske salvieblader
saften av 1/2 til 1 sitron
salt og pepper
Parmesanost
Kok pastaen i saltet vann. Mens pastaen koker varmer du opp smør og olivenolje i en panne og steker salviebladene i noen minutter til de er litt "crispy". Hell salviesmøret over den ferdigkokte pastaen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Server med ferskrevet ost.
Kimchi Soup
-
A wonderful kimchi soup inspired by a bowl of fiesty, fiery, brothy cabbage
soup I had years ago at Namu Gaji in San Francisco.
Continue reading Kimchi S...
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar