Dette er en superenkel og god pastarett til de dagene det går litt fort i svingene....
Ingredienser (til 2-3 personer):
400 gram pasta (du kan bruke ravioli hvis det skal være en litt mer "fancy" rett, ellers passer det bra med farfalle, fusilli eller penne)
Smør/margarin og olivenolje
ca.10 ferske salvieblader
saften av 1/2 til 1 sitron
salt og pepper
Parmesanost
Kok pastaen i saltet vann. Mens pastaen koker varmer du opp smør og olivenolje i en panne og steker salviebladene i noen minutter til de er litt "crispy". Hell salviesmøret over den ferdigkokte pastaen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Server med ferskrevet ost.
Peach Hand Pies
-
These peach hand pies are next-level good! Made with a flaky, fool-proof,
all-butter pie dough and filled with ripe peaches, goat cheese, plus a bit
of g...
for én uke siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar