En som kanskje passer bedre for kalde høst kvelder enn late sommerdager, men shit au...
Her er det vinter!
Curryen er ikke så innmari sterk, men vil du gjøre den mildere kan du ha i litt mer kokkosmelk og palmesukker.
Til ca 6 personer
1 kg laks eller ørret filet
200g grønne bønner eller sukkererter
400 ml kokkoskrem
75g Thai Green Curry Paste
125 ml vann
2 ts fish sauce
2 ts palmesukker
30 blader Thai basilikum eller vanlig basilikum
Kutt fisken i mindre biter. Rens og kutt bønnene i 2 cm stykker.
Varm halvparten av kokkoskremen til den begynner å boble, ha så i curry pasten. La blandingen boble under omrøring et par minutter før du tilsetter resten av kokkoskremen og vannet.
La blandingen koke opp og tilsett deretter bønnene. La de koke seg møre før du tilsetter laksen. La småkoke til fisken nesten er gjennomkokt.
Tilsett fish sauce og palmesukker etter smak.
Garner med basilikum blader og server med jasminris.
Macro Bowls
-
The macro bowls featured in Joe Yonan's Mastering the Art of Plant-Based
Cooking - nutty brown rice, a rainbow of vegetables, and a miso-tahini
dressing ...
for én dag siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar