1 kg blåskjell 1 boks kokosmelk 2 grovhakkede hvitløksfedd litt grovhakket ingefær 2 vårløk saften av 1/2 lime 1 liten bunt koriander 1 finhakket chili
Varm litt olje i en gryte. Fres så hvitløk, chili, ingefær og ha deretter i blåskjellene. Rør om. Tilsett kokosmelken og sett et lokk på gryten. La skjellene dampe til de har åpnet seg. Strø over vårløk, koriander og limesaft før servering.
PLEASE UPDATE THE RSS FEED
-
The RSS feed URL you're currently using https://follow.it/use-real-butter
will stop working shortly. Please add /rss at the and of the URL, so that
the U...
Carrot Spice Cake
-
Less sugar allows the fresh flavor of the carrots and the earthy complexity
of the walnuts to engage deliciously in this favorite Carrot Spice Cake.
Topp...
This blog has moved
-
This blog is now located at http://fatfreeblogtemp34.blogspot.com/. You
will be automatically redirected in 30 seconds, or you may click here. For
feed sub...
1 kommentar:
Ja, sannsynligvis sa det er
Legg inn en kommentar