Dette er det jeg lager når jeg har dårlig tid, men allikevel vil ha ordentlig og sunn mat til middag.
Du trenger til 2-3 personer:
1 boks kokte kikerter
olivenolje
1-2 fedd hvitløk
1/4-1/2 teskje med chilliflak (kan sløyfes, og du kan selvfølgelig ha i mer)
Litt fersk eller frossen persille
300 gram fullkornspasta (jeg liker best penne eller fusilli til denne retten)
Salt
Slik gjør du:
Sett over vann til pastaen og ha i salt. Del hvitløksfeddene i to, eller ha de i en hvitløkspresse. Ha litt olivenolje i en sautépanne (evt. i en gryte). Ha i hvitløk og chilli og stek hvitløken til den er gyllen. Hel så i hele boksen med kikerter (med vannet fra boksen). Mos halvparten av kikertene med en gaffel og la det småkoke til det blir passe konsistens (husk at kikertene "tørker" litt inn når de avkjøles, så la sausen heller være litt vannete). Smak til med salt og persille. Kok pastaen og bland alt sammen. Server med ferskrevet parmesan eller pecorinoost.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
for én uke siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar