Fordi alt med gresskar er så godt!!! De fleste oppskriftene mine kommer fra australske blader og bøker så noen ganger er det ikke sikkert oversettlsen er helt på topp, men sånn får det bare bli!
Lager denne retten masse! Særlig om viteren for da er det så deilig med noe litt spicy!
500ml coconut cream. Den som er litt tykkere enn melken. Fra boks. Ikke rist boksen rett før bruk.
3 ts gul curry paste
1,25 ml grønnsaks eller kyllingkraft
500g gresskar, skrellt og i terninger
300g grønne bønner, renset og delt i to
2 ss soyasaus
2 ss limejuice
1 ss grated palm sugar
koriander til pynt
40g cashews
serveres med jasminris
Ha den tykke kokoskremen som ligger øverst i boksen over i en wok og varm til kokepunktet. Tilsett curry pasten og la blandingen småkoke i 5 minutter under omrøring, til oljen skiller seg ut.
Tilsett resten av kokoskremen, kraften og gresskaret og la alt smpkoke i 10 minutter. Tilsett deretter bønnene og la koke i ca 8 minutter til grønnsakene er møre.
Rør forsiktig inn soyasaus, limejuice og palm sugar.
Pynt med nøtter og koriander.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
for én uke siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar