fredag 25. desember 2009

Semifreddo fra Jamie Oliver


12 porsjoner

1 vaniljestang
50-60 g sukker
4 store egg fra frittgående høns, plommen og hviten delt
5 dl kremfløte
salt

Skrap frøene ut av vaniljestangen og pisk de med eggeplommene og sukkeret til det blir lysegult. Pisk fløten til krem i en annen bolle. Pass på at du ikke pisker den for mye! I en tredje bolle pisker du hviten og en klype salt til det blir stivt og danner seg små topper. Vend forsiktig samkstilsettningen inn i eggedosisen sammen med hvitene og kremen. Legg blandingen raskt i en bolle med en slikkepott. Dekk med klingfilm og sett formen i fryseren til den skal spises.

Jeg ELSKER maltesers i denne oppskriften, men man kan bruke alt mulig rart i blandingen. Eksempler er bær, krokan, fikene og honning osv.

Nam!

2 kommentarer:

Anonym sa...

I admire the time and effort you put into your web site as well as in depth
information you provide. It’s great to come across a blog every every now and then which isn’t similar with many other
materials. Exceptional post! I’ve saved your website and I’m including your RSS feeds
to my Google account.

my web blog natural acne treatments ()

Anonym sa...

Many wօmen who start dieting ԁon't understand fat loss.

Most pеople may feel relaxed and witness an obvious
change of abdominal fat. Studies suggest which morbid obesity has doubled because 1980.


Here is my աeb ѕite: drama method fгee pdf, dramamethodfree.blogspot.com,